Nyitrai Dániel
Búvároktató
A világ legelismertebb és legtöbb búvárt foglalkoztató nemzetközi oktatási rendszerében a PADI-ban dolgozom. Már egészen kisgyerekkorom óta figyelemmel követem a víz alatti világot, sokszínűsége, hangulata egyszerűen magával ragadott. Ez a szerelem az évek múlásával sem halványult, így 2007-ben megismerkedtem a légzőkészülékes búvárkodással, majd végig járva a búvár szamárlétrát, 10 év elteltével, több száz változatos merüléssel, számos gyönyörű merülési helyszínnel, rengeteg tapasztalattal a hátam mögött 2017-ben hivatásos búvár lettem. Célom, hogy legjobb tudásom szerint megtanítsam azokat az embereket a biztonságos, környezettudatos és nem utolsó sorban élménydús búvárkodásra, akik kíváncsiak a víz alatti világ csodáira. Éppen ezért a profilom a lelkiismeretes, tudásalapú kis létszámú vagy egyéni oktatás a hazánkban jellemző olcsó „tömeg búvárgyártással” szemben, ahol nem az ember, a minőség, hanem a létszám és profit számít.
Nyitrai Dániel búvároktató névjegykártya
Czakó Éva ügyvezető névjegykártya
Czakó Éva
Voice-Kraft Kft. ügyvezető
1998-ban alakult cég ügyvezetője vagyok. Elsősorban jó minőségű hangtechnikai eszközök és berendezések és ezek tartozékainak forgalmazásával foglalkozunk, kizárólag nagykereskedelmi tevékenység keretein belül. Ezek elsősorban hangszerboltok, illetve hangrendszerek telepítésére szakosodott cégek, akik rendelkeznek a termékeink értékesítéséhez szükséges professzionális ismeretekkel, és mindenkor segítséget adnak az esetleges szervizproblémák gyors és szakszerű intézésében. Nálunk a megbízható minőség kedvező árakkal, valamint megfelelő szerviz háttérrel párosul, melynek köszönhetően az általunk forgalmazott márkák többsége közismertté és népszerűvé vált a magyar piacon. Raktárbázisunk megfelelő hátteret ad ahhoz, hogy vevőink az esetek nagy többségében egy napon belül hozzájuthassanak a megrendelt termékekhez.
Szemán Roland
Grafikus, Webdesigner
Szabadúszó grafikus és webdesigner vagyok. Gyerekkorom óta mindig is szerettem a művészetet, kézművességet, rajzolást. 2013 óta foglalkozom különféle grafikus munkákkal. Szabadúszó webdesignerként professzionális tervezéssel, bevált digitális marketing stratégiák fejlesztésével segítem az ügyfeleimet. Szakterületem a logo-, responsive weboldal-, névjegykártya-, offline & online grafikai tervezés, márkaépítés világszerte működő cégeknek és magánszemélyeknek. Jobb felhasználói élményt tervezek és építek fel, amely közvetlenül növeli webhelye nézettségének számát, konverziós arányát és bevételét. Feladataim során arra törekszem, hogy egyedi elképzeléseket, elegáns megoldásokat hozzak létre, az Ön elképzeléseinek megfelelően.
Van egy érdekes projektje? Beszéljünk!
Kérjen személyes vagy online konzultációt és én megvalósítom elképzeléseit!
Szemán Roland grafikus webdesigner névjegykártya
VÁGJUNK BELE EGYÜTT!
Van egy érdekes projektje?
Névjegykártya csomagok

Standard

10.000 Ft-tól
*az összeg az áfát nem tartalmazza
 • Konkrét elképzelés alapján
 • 2 kör módosítási lehetőség
 • JPG, PNG, SVG és EPS

  (nyomtatásra és webre is alkalmas)

 • Módosítható forrásfájl

Prémium

20.000 Ft-tól
*az összeg az áfát nem tartalmazza
 • 2 tervezési koncepció
 • 3 kör módosítási lehetőség
 • JPG, PNG, SVG és EPS

  (nyomtatásra és webre is alkalmas)

 • Módosítható forrásfájl
 • Konzultáció/tanácsadás